Participa!

Reiniciem Canals continuem amb el treball i la tasca diària i seguim demanant més mans i ments per sumar-se al projecte. Vols participar? Tens ganes de treballar amb nosaltres? Com pots fer-ho? 

APUNTA’T! Tens 2 opcions! 

PARTICIPANT:  participaràs de forma activa en el dia a dia de Reiniciem. Assistiràs a les assemblees i participaràs de tota la presa de decisions. També, si vols, pots incorporar-te a qualsevol comissió (organització, comunicació i finances) o grup de treball que es cree puntualment per a objectius específics.

Si eres participant, col·laboraràs, sempre dins de les teues possibilitats, amb una aportació de 5€ mensuals, que s’inverteixen en el pagament del local i en les impressions de fullets i cartells.

SIMPATITZANT: Si no pots o no vols participar en el dia a dia de l’agrupació, però vols seguir l’activitat de Reiniciem i col·laborar de forma puntual en la preparació d’esdeveniments pots apuntar-te com a simpatitzant.

Sent simpatitzant també pots col·laborar amb el finançament del col·lectiu fent, quan i si ho desitges, alguna aportació econòmica.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s