Comencen les primàries

Reiniciem Canals encetem el procés per escollir qui representarà la nostra agrupació a l’Ajuntament a partir dels propers mesos.
Com ja ha estat anunciat, l’actual número 1 i portaveu de Reiniciem Canals, Vicent Tornero, no repetirà com a cap de llista. Vicent continuarà treballant dins del col·lectiu i passarà a sumar com un més al cos de llista, amb la intenció que qui encapçale el projecte en aquesta ocasió tinga eixes il·lusions renovades i eixa frescor que aporten els inicis d’un projecte; amb l’avantatge, ara, de poder comptar amb el suport i l’experiència d’aquells que ja porten 4 anys darrere.
El termini per inscriure’s a les primàries comença el divendres 1 de març i acaba el dijous 21 d’aquest mateix mes. Qui vulga sumar al projecte -és obert, remarquen-, podrà presentar-se a integrar la llista en 3 trams: número 1, posicions del 2 al 5 i resta de cos de llista. Una setmana després, el 30 de març, tindrà lloc la votació de les candidatures d’entre la gent presentada. A partir dels resultats d’aquestes, s’ordenarà la llista electoral.photo_2019-03-01 00.59.49

Reglament del procés de primaries

Codi Ètic

Formulari d’inscripció

Documents d’avals

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s