III Torneig de Futbet contra el Racisme

Reiniciem Canals, junt a les companyes i companys dels col·lectius de la Biblioteca Social Ricardo Sanz i del Gimnàs Social Street Warriors, i en col·laboració amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Canals, organitzem el III Torneig de futbet Contra el Racisme de La Costera. Aquest torneig de futbet solidari pretén aconseguir un doble objectiu.
– Per una banda, crear sinergies de relació i, perquè no, de treball, entre les diferents persones i col·lectius de la comarca, per lluitar contra la xacra del racisme i el feixisme aprofitant aquest esdeveniment esportiu i festiu.
– I en segon lloc, tractant-se d’un esdeveniment solidari, fer una recollida d’aliments no peribles per fer-los arribar a associacions que treballen amb persones refugiades.
Recordem que el torneig no té com a objectiu principal la competició i que, per tant, tot i que els equips participants buscaran la victòria en els partits i en el torneig, els valors que prevalen són l’esportivitat i la companyonia per damunt de qualsevol altre.

37277781_1838877042873541_4665912677778849792_n

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s