S’entreguen les ajudes de Canals Creactiva

La vesprada del diumenge 14 de gener es van signar els acords per a l’entrega de les ajudes de Canals Creactiva que hem estat treballant des del nostre col·lectiu des de ja fa uns mesos. 

Després de tot el procés, amb la presentació dels projectes i la posterior selecció dels mateixos, es va procedir a l’elecció final dels diferents projectes seleccionats. El passat diumenge es van signar, de forma definitiva, els acords entre representants dels tres col·lectius que rebran les ajudes i representants del nostre grup. Des de Reiniciem Canals, volem mostrar la nostra satisfacció per haver portat endavant una iniciativa d’aquestes característiques en què hem pogut ajudar a tres col·lectius de la població a encetar projectes en àmbits tan importants com el cultural, l’esportiu, el social i el mediambiental. S’ha de destacar la importància que per a un municipi té que es prenguen iniciatives com aquestes en què les ajudes s’atorguen a projectes concrets que van en benefici del nostre poble i que, a més, ixen de la mateixa ciutadania. Reiniciem Canals, volem destacar que és una satisfacció vore que els diners que rebem de l’Ajuntament acaben repercutint en projectes que beneficien a Canals i a la nostra gent i que, a més, es realitzen per part d’associacions del nostre poble.

Finalment, els diners de Canals Creactiva es destinaran a tres projectes de tres associacions de la població. Un d’ells, el projecte cultural Revista Canals, que cada any edita l’Associació Cultural La Pebrella; la segona ajuda anirà destinada al Gimnàs Social Street Warriors, per a l’adquisició d’un quadrilàter i altre material esportiu per a dotar a aquest gimnàs social; i per últim, també es beneficiarà a l’Associació Mediambiental Acdema perquè engegue el projecte integral de millora ecològica d’espais forestals Munt del Cantalar.

Ens sentim ben orgullosos del grup de gent que ha portat endavant el projecte i de tots els passos que hem anat fent, i podem afirmar que estem ja treballant  en la nova convocatòria, Canals Creactiva II, que realitzarem en passar aquest estiu.

IMG_9824 (1).jpg
Pablo Araque i Salvador Montagud, representants del Gimnàs Social Street Warriors i l’associació mediambiental Acdema respectivament, signant els acords.

.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s