Reiniciem realitzem aportacions per a la Fira

En la passada comissió informativa de Societat, Cultura, Urbanisme i Medi Ambient vam parlar de la Fira de 2017 i tot i que, de nou, ens hem quedat fora de les reunions d’organització de la fira, agraïm a l’equip de govern haver tingut en compte algunes de les consideracions que el nostre grup va fer arribar com a valoració de les dues fires organitzades fins ara per aquest govern municipal. Com és evident, no totes les consideracions s’han tingut en compte, però si algunes. Pensem que és important quedar-se en allò positiu, en què el treball del nostre grup dóna fruits tot i estar a l’oposició o no prendre part en les decisions, i que les nostres aportacions s’entenen com a positives per part del govern municipal . El pròxim mes de setembre vorem una fira diferent, que necessita gestió i treball diferents. Estarem expectants per valorar constructivament i continuar fent les nostres aportacions per millorar la nostra fira any rere any.
Les consideracions fetes per Reiniciem Canals i que s’han tingut en compte són aquestes:
– S’aposta per un major acostament de la fira al poble, donant-li menys espai a la carpa. El segon cap de setmana la festa es farà dins del poble .
– L’Ajuntament controlarà la carpa  i no cedirà tota la seua gestió a una empresa externa-privada.
– El primer dijous de fira es farà un sopar popular al carrer, aquest any amb un aforament limitat, que esperem que tinga èxit i s’amplie en els pròxims anys. Cal fomentar espais de trobada , i creguem que un sopar popular és una bona excusa per fer-ho.
– Divendres pel matí se substituiran els unflables per jocs populars i tradicionals.
– Al ball de disfresses es premiarà, en un dels apartats, l’ús de material reciclat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s