Cinema a la fresca

Com cada estiu, el col·lectiu Reiniciem Canals organitzem quatre sessions de Cinema a la Fresca. Els passes de pel·lícules les farem, com sempre, a la Placeta del Mercat, però enguany, com a novetat, una de les sessions serà a la Torrassa dels Borja. La primera sessió, la d’aquest divendres 14, serà la pel·lícula Bar Bahar. Els següents divendres projectarem les pel·lícules El soborno del cielo, Machuca i Las tortugas también vuelan.

Vos deixem l’argument de la pel·lícula amb que iniciarem:
“Salma, Laila i Nur, tres dones palestines que viuen en un apartament de Tel Aviv, intenten trobar un equilibri entre la tradició i la cultura moderna. Palestines amb passaport israelià, les tres han optat per viure una vida de llibertat en Tel Aviv, lluny dels seus llocs d’origen. Les tres cerquen l’amor, però prompte s’adonaran que una relació escollida per elles no és alguna cosa fàcilment assolible.”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s