Cau un dels llavadors del carrer València

El passat mes de novembre el nostre grup, Reiniciem Canals, vam presentar una moció al plenari del nostre Ajuntament que demanava, entre altres coses, la protecció immediata dels nostres elements patrimonials relacionats en l’arquitectura de l’aigua, tan rellevant en la nostra població. La moció va ser aprovada amb els vots favorables del govern municipal, però sembla que poc o res s’ha fet al respecte. Aquesta setmana hem pogut vore com s’ha enderrocat un dels llavadors del carrer València. El nostre grup municipal, després de l’enderrocament, ha presentat una instància a l’Ajuntament per demanar les mesures que s’han pres, des de la moció aprovada el passat novembre, en relació a la protecció del nostre patrimoni. Les mocions que s’aproven als plenaris estan per a complir-se.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s