Resposta al regidor d’esports

El portaveu de Reiniciem Canals, Vicent, ha respost a una proposta del regidor d’esports en què aquest li demana la seua opinió en relació al projecte esportiu que es té pensat portar endavant. Des del nostre col·lectiu, com sempre tractem de fer, hem respost a la proposta i ens hem posat a disposició del regidor per participar en tot allò que es considere, sempre donant el nostre punt de vista.
En aquesta resposta, Vicent, ha posat el focus en dos aspectes.
D’una banda, en la necessitat de crear el Consell de l’Esport i donar-li a aquest la màxima capacitat de decisió possible, dotant-lo, això sí, d’una representació important de les associacions esportives.
D’altra banda, és important seguir treballant en l’objectivitat de les subvencions esportives, i que la justificació de les subvencions siga clara i transparent per part de totes i cadascuna de les associacions.
Reiniciem Canals seguim treballant per la nostra gent, ens toca estar a l’oposició, però col·laborem en allò que se’ns demana en el bon funcionament del nostre poble.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s