Gestió de l’aigua

Hui és el dia internacional de l’aigua. I des de Reiniciem Canals seguim treballant per la gestió pública de l’aigua i perquè el nostre Ajuntament aprofite l’ocasió de la finalització del contracte amb l’empresa privada, per a adquirir la gestió municipal de l’aigua. Recordem que Reiniciem Canals ha treballat perquè aquest equip de govern es replantejara la seua idea de gestió de l’aigua i no cedira, de nou, el contracte a una empresa pública. Reiniciem, vam demanar mitjançant una moció un informe rigorós sobre la possibilitat que el nostre Ajuntament adquirisca el servei d’aigua potable. Malgrat que la moció va ser aprovada, aquest informe no es va fer i al govern els va valer un document de dues cares fet per un tècnic municipal, en el qual aquest es posicionava a favor de mantenir la gestió privada d’aquest bé. Des de Reiniciem pensem que amb aquest informe no és suficient, donat que no s’ha fet un estudi real i rigorós, de forma que es prendra una decisió sense valorar-ne totes les opcions. Com és evident, des de Reiniciem pensem que un dret humà essencial no pot estar en mans privades, un dret humà essencial no pot ser un negoci. I per això, continuarem treballant i insistint perquè, almenys, es faça un estudi rigorós valorant la possibilitat que la gestió de l’aigua potable del nostre municipi siga pública.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s