Reunió en relació al consorci de residus (COR) i la taxa del fem

El divendres 30 de desembre es va celebrar al nostre Ajuntament una reunió on la regidora de Serveis Municipals, Mai Castells, amb la presència, també del regidor de Medi Ambient, Andreu Lluch, va informar el nostre regidor, Vicent Tornero, de la tasca portada a terme en les reunions del Consorci de Residus (COR) i de la situació de la taxa del fem del nostre poble. En aquesta reunió ens vam assabentar que la gent del nostre poble, és la segona població que més paga de les 5 comarques que formen el consorci (La Safor, La Vall d’Albaida, La Canal de Navarrés, Vall de Cofrents i Aiora i La Costera) tan sols superats per la població de Genovés. Des de Reiniciem Canals, convençuts que la política ha de fer-se de cara a la ciutadania, pensem que la gent ha de saber perquè es paga eixa quantitat i ha de formar part de la solució, i així ho vam fer vore en la reunió. D’aquesta forma, s’acordà portar endavant mesures informatives per a la gent del nostre poble on se’ls informe de la raó per la qual es paga més a la nostra població i què és el que es pot fer per reduir aquesta taxa.
En aquesta reunió, a la qual estaven convidats tots els portaveus dels partits que formen el nostre consistori, Reiniciem Canals vam tornar a mostrar la nostra disposició a col·laborar amb la tasca de govern, perquè estar a l’oposició també és col·laborar, participar i proposar, i així ho fem al nostre grup, fent sempre una oposició activa, participativa, propositiva i col·laborativa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s