Dues mocions presentades

Els nostres regidors van presentar el passat mes de novembre dues propostes en forma de moció que, en principi, haurien d’haver anat al Ple ordinari del mes en qüestió. Per diferents motius no es van dur a l’esmentat òrgan. Tot i això, van estar acceptades -en les diferents comissions informatives- per l’equip de govern, el qual va fer ferm el seu compromís d’estudiar-les conjuntament i fer-les efectives en els pròxims mesos.

La primera proposta busca objectivar el pagament dels complements de productivitat al personal funcionari i laboral del nostre Ajuntament. Els criteris sota els quals s’assignen aquests complements, a hores d’ara, manquen d’objectivitat i poden donar lloc a desconfiances i suspicàcies. No es posa ací en dubte la necessitat ni el mereixement d’aquests complements; es busca establir uns criteris clars, justos i objectius; observables i quantificables per al conjunt dels treballadors i les treballadores de l’Ajuntament. L’equip de govern es va mostrar predisposat a treballar en la proposta i ens va proposar aparcar-la per fer un treball conjunt que assolira tot l’àmbit de personal. Des del grup Reiniciem Canals, com sempre hem fet, vam mostrar la nostra disposició al treball, i vam deixar damunt la taula la proposta per centrar-nos en un treball conjunt per millorar l’àmbit de personal del nostre Ajuntament. Pròximament realitzarem la primera reunió amb l’equip de govern per treballar en aquest àmbit.

La segona proposta que vam presentar tracta sobre la declaració de «béns de rellevància local» de diferents elements arquitectònics i culturals de la nostra població, fent especial èmfasi en l’arquitectura de l’aigua. Després de no passar per les comissions de novembre, aquesta proposta va ser tractada en la comissió informativa d’Hisenda i patrimoni del mes de desembre. Tot i això va haver de passar, de nou per comissió, en aquest cas per la d’Urbanisme que és qui té les competències al respecte. Va ser dictaminada favorablement i finalment serà tractada en el plenari d’aquest mes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s