Canvi al nostre grup municipal

Hem de comunicar-vos que tenim un canvi al nostre grup municipal. Com sabeu, fins ara a l’Ajuntament ens representaven Vicent Tornero i Carla Aparici. Doncs bé, aquest curs polític seran Vicent Tornero i Edgar Bellver els qui compliran aquest paper. La nostra companya, per motius d’estudi i laborals, ha hagut de deixar el càrrec. Açò a Reiniciem no ens espanta. Creiem en el nostre grup i en que açò és una tasca col·lectiva en la qual cadascú juga un paper en un moment donat. Carla segueix, per suposat, treballant a Reiniciem i formarà part del grup de suport institucional de la nostra agrupació.
Volem des d’ací transmetre a Carla el nostre agraïment per la tasca realitzada, així com enviar tota la nostra confiança i ànims al company que ara ocuparà aquest càrrec. Tot el millor, Edgar! De segur que ho fas molt bé 🙂 I a Vicent, força per encarar aquest segon any i a seguir donant el millor de tu com has fet fins ara. 😉

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s