Cinema a la fresca

Aquest estiu repetim el cine a la fresca!

Quatre seran les nits que podrem gaudir junt de cinema i de bona companyia als carrers del nostre poble.

El proper divendres 15 de juliol podrem gaudir de la pel·lícula Concursante: Economia crítica i de la mà de Rodrigo Cortés i Leonardo Sbaraglia com a protagonista”.

El divendres 22 de juliol vorem junts Pride: Una comèdia britànica de 2014 de temàtica històrica i LGTB. Se centra en un grup d’activistes homosexuals que el 1984 decideixen posar-se a recol·lectar diners per donar suport als miners en vaga.

El divendres 29 de juliol gaudirem de Mustang: Drama francés de 2015, dirigit per Deniz Gamze Ergüven. Conta la història de cinc germanes d’entre 12 i 16 anys que viuen les vacances d’estiu amb llibertat i naturalitat, però que no tarden a ser jutjades per la seua condició de dones i obligades a preparar-se per al seu futur amb un marit al costat.

I l’última setmana, el 5 d’agost, tancarem el Cinema a la Fresca amb la pel·lícula Conducta: Film cubà de 2014 que conta la història de Chala, un xiquet d’11 anys, la vida del qual transcorre en un ambient de violència, amb una mare addicta a les drogues i a l’alcohol, i gossos de baralla que entrena per sostenir la seua llar. Aquest xiquet, que acudeix a l’escola sense llevar-se de damunt la marginalitat i conflictivitat, té una relació especial amb la seua mestra Carmela.

Esperem que ho disfruteu!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s