I si municipalitzem l’aigua?

Com sabeu, al plenari del mes de març vam presentar una moció per estudiar la viabilitat de municipalitzar la gestió de l’aigua. Per seguir formant-nos sobre aquest tema i tindre un debat col·lectiu obert a la ciutadania i a la resta de partits, el proper 7 de juliol tindrem a Francesc La Roca, economista, professor de la Universitat de València i fundador de la Fundació “Nueva Cultura del Agua”. Hem convidat personalment a la resta de partits polítics, regidores i regidors i, especialment, a la regidora encarregada del cicle integral de l’aigua per participar d’aquest debat, aportant idees, ponents a la taula o de la forma que consideren més convenient. El més important és obrir un debat, franc i sincer, sobre allò que convé més al nostre poble a mitjà i a llarg termini i, com més siguem, més enriquidor serà aquest debat!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s