1 de maig, pels nostres drets!

Hui, 1 de maig, és dia per recordar les lluites dels nostres iaios i iaies per aconseguir els drets laborals de què hui gaudim, però també, en homenatge, precisament, a ells, per fer presents tots els drets que els poderosos, aprofitant la nostra vulnerabilitat quan no ens unim, ens arrabassen.
Aquests poderosos saben que, si ens juntem, tenim més força que ells. I ens tenen por, perquè en som més, molts més: som el 99%. I per això tracten de criminalitzar que ens unim, tracten de criminalitzar que protestem. Mostra evident d’açò és l’article 315.3 del vigent Codi Penal, que limita l’exercici de dret a vaga atemptant contra la garantia de llibertat sindical. Per això, des de Reiniciem, presentem en aquest Ple de maig una moció per tal que el nostre municipi se sume als municipis que han instat al Govern de la Nació a derogar el citat article.
A la moció podeu consultar amb més detall d’on prové aquest precepte i per què ens sumem a la petició de derogar-lo.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s