Ens reunim amb l’assistenta social de Canals

Divendres passat Ximo, Hilzonde i Carla, tres membres del nostre col·lectiu, van tindre una reunió amb Lola, l’assistenta social, per tal de conéixer de primera mà les necessitats socials del poble i quins són els programes que està duguent a terme l’Ajuntament al respecte.
La situació, per a moltes famílies, és dramàtica i per a moltes altres, almenys complicada. Més del que molta gent per vergonya conta. Han hagut molts més desnonaments dels que coneixem, hi ha més pobresa energètica de la que pensem, més gent dependent amb necessitats no cobertes de la que sabem…
Hem de construir una societat on tinguem cabuda totes i tots i on els drets de ningú es vegen vulnerats. Com va dir la pròpia assistenta social, la millor manera de fer-ho no és posant “pegats”, malgrat que ara ens toca fer-ho; hem d’avançar-nos, generar treball i generar les possibilitats que permeten el desenvolupament. Des dels Ajuntaments i ens superiors s’ha de treballar molt en aquesta línia.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s