Resum primer plenari

Després del plenari d’investidura celebrat el passat 13 de juny, el 14 de juliol es va celebrar un plenari extraordinari en què es tractaven punts de bastant rellevància, donat que s’aprovaven els regidors i les regidores de cada àrea, els sous i dietes assignades i altres qüestions importants relatives a l’organització municipal.

Vos serà molt útil llegir aquest llibret gràfic de resum del plenari-menys de 4 pàgines- que hem preparat per tal d’entendre una miqueta millor el funcionament aprovat pel nou Ajuntament, de moment bastant continuïsta respecte de l’anterior.

Si teniu qualsevol qüestió, ens podeu consultar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s