Què és un govern estable?

VINYETA 10 JUN

Aquesta vinyeta apareguda al diari Levante de hui ens recorda al que està passant al nostre poble. Després de dialogar a les reunions sobre un possible projecte de poble, aquest va quedar en un segon pla a l’últim encontre, superat per l’ambició de Gent de Canals d’ostentar l’alcaldia els 4 anys de legislatura i a qualsevol preu.
Amb el bloqueig de les negociacions, recordem que encara estem a l’espera d’una resposta definitiva per part de Gent de Canals. Des de Reiniciem Canals creiem que el bé del poble ha d’estar per damunt de càrrecs i personalismes i emplacem a les tres forces d’esquerra restants a redactar un comunicat conjunt per a expressar la nostra visió del que ha passat a les negociacions.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s