Hi ha voluntat de canvi?

Reiniciem Canals va plantejar ahir dilluns 8 de juny a la tercera reunió amb Gent de Canals, Compromís, PSPV i EUPV una proposta de línies bàsiques per a un pacte per al govern, tal com es va acordar a la nostra assemblea oberta del passat dissabte 6 de juny i com se’ns va suggerir també a algunes de les enquestes realitzades- Les línies generals proposades -que hauríem d’anar desenvolupant els 5 partits junts- han estat extretes dels punts prioritaris del nostre programa i de les converses mantingudes amb aquests sobre tot allò que pensem que necessita el nostre poble. És un primer esborrany a partir del qual proposàvem treballar en un projecte construït entre tots. Lamentem que el temps de la reunió d’ahir no fóra invertit en parlar d’açò, del projecte, sinó que fóra dedicat exclusivament a qui ostentaria l’alcaldia i que fóra aquest motiu precisament el que bloquejara les negociacions. Seguim a l’espera de la resposta de Gent de Canals. Ací teniu el document que vam presentar ; ) Nota: Aprofitem per aclarir que les declaracions del Partit Popular al Levante-EMV en què afirmava que havia contactat amb totes les forces no són certes. Amb nosaltres cap persona d’aquest partit s’ha posat en contacte. 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s