Tercera reunió per un govern de canvi: la definitiva?

Després de la tercera reunió entre Gent de Canals, Compromís per Canals, PSPV Canals, Reiniciem Canals i EUPV Canals per un govern de canvi lamentem anunciar que les negociacions han quedat, per ara, bloquejades.reunion6

La qüestió de l’Alcaldia ha generat conflicte. Compromís per Canals, amb 3 regidors/es ha mostrat la seua disposició a compartir l’alcaldia 2 anys i 2 anys amb Gent de Canals, també amb 3 regidors/es, cedint l’elecció dels anys en qüestió a Gent de Canals, per tindre més vots.

Gent de Canals, en canvi, s’ha mostrat taxant: vol els 4 anys en l’alcaldia; així han dit haver-ho aprovat en la seua assemblea per unanimitat. Han advertit que tenen una segona opció, que els agrada menys, però la tenen i en poden fer ús.

Finalment, Gent de Canals ha dit que tornaria a sotmetre la decisió en assemblea i ens comunicaria la decisió.

Si es confirma aquesta decisió i Gent de Canals trenca, així, amb el pacte de govern de canvi que hi havia sobre la taula quedarien dos escenaris possibles:  govern en minoria del PP, amb 6 regidors/es o, com sembla, per les declaracions fetes per Gent de Canals hui, pacte entre Gent de Canals i PP.

No volem avançar esdeveniments i quedem a l’espera de la decisió de Gent de Canals. Esperem altura de mires i responsabilitat per part de Gent de Canals i que es prioritze el projecte de poble, el bé de Canals, i allò que el poble ha manifestat en les urnes, el càstig al PP i la voluntat de pluralitat i acord pel canvi, per davant del poder i la cadira.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s