Reunió entre Reiniciem Canals, EUPV, Compromís, PSPV i Gent de Canals

reiniciAhir va tindre lloc la segona reunió entre les cinc forces polítiques interessades en un govern de canvi a Canals -EUPV, Reiniciem Canals, PSPV, Compromís i Gent de Canals- per tal de valorar si és possible arribar a acords i formar un govern cohesionat capaç de respondre a les necessitats i demandes del nostre poble.

Amb cinc forces diferents no és tasca fàcil i esperem que els distints partits estiguen a l’altura i sàpiguen posar per davant els interessos del poble als interessos de partit i les quotes de poder. Nosaltres tenim clar que estarem allà on puguem fer millor tasca i aportar més al canvi al nostre poble. Quin és ixe lloc ho haurem de valorar entre tots i totes.

A la reunió d’ahir es van definir les línies generals de l’hipotètic projecte, tot i que nosaltres hem exigit concretar-les més per tal que puguen ser, efectivament, garantia de canvi i no títols buits que no comprometen a res. També vam demanar que la investidura a l’Ajuntament fóra votada de forma pública -el mecanisme previst per fer-ho és el vot secret-.

El proper dilluns hi haurà una tercera reunió per parlar sobre l’alcaldia i les delegacions.

Des de Reiniciem Canals seguim pensant que aquestes negociacions haurien de ser públiques; així aprofitem per tornar a convidar a la resta de partits a fer-ho, participant del debat obert que hem organitzat aquest dissabte a La Lloca.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s