Donatius

Com hem dit des que ens hem presentat, Reiniciem Canals no vol dependre dels préstecs o els favors de bancs ni grans empreses. Tot i això, lamentablement els diners, tot i no donar la felicitat, són necessaris per impulsar projectes il·lusionants i encoratjadors com aquest que tots nosaltres hem iniciat. Per això demanem que, en la mesura de les vostres possibilitats, ens feu arribar un donatiu econòmic. Podeu estar ben tranquil·les i tranquils que els nostres diners els gastarem amb responsabilitat, honestedat i transparència. En l’apartat comptes d’aquesta pàgina podeu consultar totes les nostres despeses i els nostres ingressos.

Utilitzarem dos mètodes per tal que ens feu arribar les vostres aportacions:

Paypal:

La vostra aportació serà segura i pot ser anònima. Tal com hem dit abans sols acceptarem donacions de persones i no d’empreses. Per fer la donació mitjançant Paypal has de seguir els següents passos:

1. En primer lloc clica sobre el botó Donar.

2. Indica l’aportació económica que desitges fer.

3. Si disposes de compte Paypal introdueix les teues dades i prem el botó Entrar. Si pel contrari no disposes de compte Paypal, a l’esquerra on apareix ¿No dispone de una cuenta Paypal? prem el botó Continuar.

Captura de pantalla 2015-05-02 a las 15.31.23

Ingressos per transferència:

Si preferixes fer el teu ingrés mitjançant una transferència o un ingrés presencial, pots fer-ho en l’oficina de la Caixa Popular del nostre poble. El número de compte en què has de fer-ho és el següent:

ES42 3159 0033 3924 0617 3324

donativos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s