Enquesta III Fòrum Ciutadà

imatgeenquesta_online

Anuncis

Hi ha un comentari

  1. […] Aprofitem aquesta setmana cultural -Sant Jordi, dia del llibre i la rosa; 25 d’abril, dia de totes les valencianes i els valencians, i la Trobada d’Escoles en Valencià a Xàtiva- per fer el nostre fòrum ciutadà sobre CULTURA, EDUCACIÓ I MITJANS D’INFORMACIÓ. Els Fòrums Ciutadans són xerrades-debat obertes en què volem que participe el màxim possible de gent per conéixer millor la situació a Canals i allò que demanda el nostre poble. Com que volem les màximes participacions, si no pots vindre, pots fer arribar la teua opinió a través d’aquest enllaç: https://reiniciemcanals.com/2015/04/19/enquesta-iii-forum-ciutada/ […]

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s