Les primàries ja estan ací: vine, participa i fem poble!

Convocatòria d’eleccions primàries a Reiniciem Canals, participa i farem poble. Reiniciem Canals comença el seu procés d’elecció dels candidats a les eleccions municipals de maig. El pròxim dissabte 11 d’abril vos esperem a la lloca (en cas de pluja a la Cambra Agrària). No tingues vergonya, vine a conéixer-nos i a treballar per millorar el poble.

Si vols conéixer als nostres candidats i candidates pica ací, o fes-nos una visiteta al nostre facebook (https://www.facebook.com/reiniciem). Per poder votar cal inscriure’s ací. Si no pots vindre a votar, pots fer-ho o bé divendres al mercat o bé seguint aquest procediment.

Vos esperem

Convocatoria

ple1.png

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s